"Denk Onbeperkt"

12 juni 2024 3 waarderingen 1 reactie

Ik werd uitgenodigd om een podcast op te nemen. In de podcast Denk Onbeperkt heb ik de eer om met Jordy in gesprek te gaan.

Ik heb Jordy mogen leren kennen via mijn werk als ambulant begeleider. Wat ik ontzettend in Jordy waardeer is dat hij ondanks zijn autisme ontzettend positief in het leven staat. Spreekt mij wel aan... Op de een of andere manier ontstond er een klik waarna Jordy mij vroeg om bij hem aan te schuiven. In deze podcast heeft Jordy het over positieve kanten van zijn beperking of die van anderen.

Denk Onbeperkt, Aflevering 7:

https://open.spotify.com/episode/43NPmIhqXoiggMrtZPNPU1?si=3DE08-7RRbeaNTDu0j_wTQ

1 reactie

Avatar van Thalina
Thalina
Trefpunt-manager
14 juni 2024 om 16:58
Trefpunt-manager

Wat leuk dat je uitgenodigd werd voor deze podcast. Mooi om jouw verhaal te horen, Rick! En dank dat je diabetes.nl noemt 😊

FC Diabetes

6 volgers

5 blogberichten

Volgende blogpost

Terug naar blog