Astrid westland

15 maart 2024 1 waardering 2 reacties

Hallo❣️ Ik ben Astrid en heb diabetes 1 Ik heb op dit moment longontsteking en ben daar best ziek van maar mijn jongens helpen mijn goed❣️ maar met mijn suiker gaat het wel goed gelukkig. Voor twee weken geleden was ik met mijn zus in de bloemist zat ik te laag zij tegen mijn zus moet naar huis maar was te laat heb mijn geholpen met afrekenen en bij mij arm gepakt en de anderenkant de bloemist en mijn in de auto gezet en naar huis en daar weet ik niks meer van zat in ėėn keer thuis dat is raar echt raar je bent gewoon een stukje kwijt..

2 reacties

Avatar van Thalina
Thalina
Trefpunt-manager
22 maart 2024 om 09:53
Trefpunt-manager

Heftig om mee te maken Astrid! Hoe gaat het inmiddels met je? Hopelijk knap je snel weer op van je longontsteking, sterkte!

27 maart 2024 om 14:58

Gaat het al beter met je Astrid?

Astrid❣️

Heeft zelf diabetes

Diabetes type 1

Blogt sinds januari 2024

Terug naar blog