Ontwikkeling van een comfortabele en functionele insuline pomp drager

Laatste activiteit: 11 juni 2024 2 reacties 3 volgers 0 waarderingen
8 juni 2024 om 21:18

Beste lezer,

Wij zijn vijf masterstudenten van de studie Innovative Textile Development op de Hogeschool Saxion in Enschede. Wij zijn momenteel bezig met de ontwikkeling van een diabetes pomp drager die betere functionaliteiten en draagcomfort heeft dan de huidige dragers op de markt. Om een goed ontwerp te maken, komen we graag in contact met mensen die met diabetes leven.

Zo zouden we onder andere willen weten hoe het dagelijks leven van een persoon met diabetes er uit ziet en welke problemen u tegenkomt bij de toediening van insuline. Met die informatie willen wij vervolgens een nieuw ontwerp maken voor een insuline pomp drager die deze problemen kan oplossen. Voor de data verzameling hebben we een vragenlijst opgesteld die we graag op dit platform willen verspreiden. Wilt u ons helpen door deze vragenlijst in te vullen? De vragenlijst duurt maar enkele minuten en kan via deze link ingevuld worden: https://forms.gle/dCH2fY5GnAnMB5Pg8.

Daarnaast organiseren wij volgende week woensdagavond (12 juni 2024) een online focus groep om ideeën uit te wisselen en feedback te krijgen over onze eerste ontwerp concepten. Het is voor ons belangrijk om deze focus groep te organiseren met de toekomstige eindgebruikers van de insuline pomp drager. Als er mensen op dit platform zijn die hier graag aan mee willen doen zouden wij dat erg waarderen. Op die manier kan uw input helpen om een succesvol ontwerp te maken. Mocht u hier interesse in hebben kunt u met mij (Evie) contact opnemen via dit emailadres: 556358@student.saxion.nl.


Alvast bedankt!

Bewerkt op 14 juni 2024 om 15:37

2 reacties

9 juni 2024 om 11:13

Ingevuld!

Voor anderen die hem nog gaan invullen is het goed om te weten dat hij in de Engelse taal is opgesteld (bij mij althans). Je moet dus een beetje Engels kunnen om de vragen te snappen...

Met groet van Welmoed

Bewerkt op 9 juni 2024 om 11:14
11 juni 2024 om 08:38

Beste studenten,

Succes met het onderzoek, ik heb de vragenlijst ingevuld.

Groeten

HappyArthur