Gezocht - Ouders/verzorgers van chronisch zieke kinderen (0 t/m 17 jaar) voor vragenlijstonderzoek

Laatste activiteit: 22 mei 2024 0 reacties 1 volger 0 waarderingen
22 mei 2024 om 10:46

Doel onderzoek

Het onderzoek is gericht op het verkrijgen van inzichten in hoe ouders/verzorgers van chronisch zieke kinderen omgaan met de klachten van hun kind. We willen zowel beschermende als risicofactoren in kaart brengen. Vervolgens willen we onderzoeken hoe deze factoren mogelijk verschillen tussen ouders van kinderen met en zonder een chronische ziekte. De kennis die hiermee verzameld wordt, helpt ons beter te begrijpen wat ouders van kinderen met chronische ziekten doormaken en hoe we ouders hierin kunnen ondersteunen.

 

Wie kunnen meedoen?

We zijn op zoek naar ouders/verzorgers van thuiswonende kinderen (0 t/m 17 jaar) met of zonder een chronische ziekte. Het is een vereiste dat deze ouders/verzorgers zelf ouder zijn dan 18 jaar en dat zij de Nederlandse taal goed beheersen.

 

Hoe ziet het onderzoek eruit?

Deelnemers vullen een online vragenlijst in (30-40 minuten) over hun ervaringen en gevoelens en maken daarmee kans om een cadeaubon van €20 te winnen. Deelname is vrijwillig en de gegevens zullen anoniem verwerkt worden.  

Hoe kunt u deelnemen?

Om bij de online vragenlijst te komen kunt de QR-code scannen op de flyer, of een e-mail sturen naar OuCh@tilburguniversity.edu 

Na afloop van de studie zal een algemene terugkoppeling van de resultaten worden gedeeld in dit gesprek.

Hartelijk dank!

Met vriendelijke groet,

 

OuCh Onderzoeksteam Tilburg University , bestaande uit Dr. Myrthe Boekhorst en Dr. Inge Timmers, samen met studenten van de Masters Klinische Psychologie en Medische Psychologie. 

OuCh@tilburguniversity.edu  

Bewerkt op 24 mei 2024 om 09:24