Gezocht: Mensen (16 jaar en ouder) met diabetes type 2 voor online vragenlijst over een nieuwe online boodschappenapp genaamd MAND

Laatste activiteit: 8 april 2024 1 reactie 0 volgers 1 waardering
22 maart 2024 om 10:47

Onderzoekers van Tilburg Universiteit doen onderzoek naar MAND, een nieuwe mobiele app voor het boodschappen doen. Het doel van dit onderzoek is om meer te weten te komen over wat mogelijke gebruikers vinden van MAND.

Wie?

We zijn op zoek naar deelnemers van 16 jaar en ouder met diabetes type 2 die geen bezwaren hebben tegen of allergieën hebben voor bepaalde etenswaren (bijv. vlees, zuivel, gluten, noten, fruit of groente).

 

Wat houdt deelname in?

Deelname aan de online vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten. Je wordt gevraagd je voor te stellen dat je boodschappen doet via de MAND-app en uit elk van de vier categorieën één product te kiezen. Je krijgt ook een aantal vragen over demografische gegevens (bijv. leeftijd), gezondheid en je ervaringen met de app.

 

Beloning:

Een cadeaubon ter waarde van 5 euro per e-mail. Het opgeven van je e-mailadres is optioneel.

 

Wat willen we bereiken met dit onderzoek?

De resultaten van dit onderzoek zullen ons helpen te begrijpen hoe we mensen met diabetes type 2 het beste kunnen ondersteunen bij hun voedingskeuzes in het dagelijks leven.

 

Geïnteresseerd?

Klik op de link hieronder om direct naar de online vragenlijst te gaan:

 

https://tilburghumanities.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_1LJNjmQwOnvUGoe

 

Voor meer informatie of vragen?

Stuur een e-mail naar mand.studie@tilburguniversity.edu

 

1 reactie

8 april 2024 om 14:21

Ik heb proberen deel te nemen. Maar de mandmethode gaat uit van de schijf van 5. Ik eet koolhydraatarm en bereik daar goede doelen mee. Maar dit is niet mogelijk voor de MAND methode. Ik weet dat de onderzoekers daar door diverse personen op is gewezen maar niets mee is gedaan. Heel jammer dat deze methode zo vooropgezet is.