Onderwerpen

Voor ouders

Als je kind diabetes heeft, dan heeft iedereen in de omgeving daar mee te maken. Jij als ouder, maar ook je partner, broers en zussen en verdere familie. Er zijn veel dingen waar je als ouder mee kunt helpen. En die je als gezin kunt doen. Bekijk hier adviezen en tips om als gezin met diabetes om te gaan.

Lees meer over Voor ouders

Voor partners

Diabetes kan veel invloed hebben op het dagelijks leven. Daar merk je ook wat van als je partner diabetes heeft. Dat is soms moeilijk. Het is belangrijk dat je probeert de ander te begrijpen. En dat je je partner met diabetes steunt.

Lees meer over Voor partners

Voor mantelzorgers

Ben je mantelzorger voor iemand met diabetes? Je hoeft het niet alleen te doen. Er zijn verschillende organisaties voor mantelzorgers. Als je voor iemand met diabetes zorgt, dan is het belangrijk om te weten waar je op moet letten. Dan kun je het beste helpen.

Lees meer over Voor mantelzorgers

Voor zorgverleners

Als zorgverlener in de diabeteszorg ben je er voor mensen met diabetes. Diabetes.nl kan hierbij helpen. Wat kun je als zorgverlener met diabetes.nl? En hoe laat je mensen met diabetes zelf de belangrijkste keuzes in hun behandeling maken?

Lees meer over Voor zorgverleners
Terug