Overgang?

7 november 2023 0 waarderingen 0 reacties

In alle eerlijkheid, die 10 extra kilo’s zijn niet het gevolg van enkel hypo’s. Ik ben een stresseter en ik drink graag een glas wijn of... In het verleden kon ik de knop makkelijk omzetten en afvallen. Ook met diabetes heb ik succesvol kunnen afvallen. Maar het lukt niet meer. Een moeder zijn, partner zijn, dochter zijn, diabeet zijn en werknemer zijn vereist dat er veel ballen omhoog gehouden moeten worden. Bovendien heb ik, na een ziekbed van zeven jaar, in december afscheid moeten nemen van mijn allerliefste moeder. Mijn grootste aanmoediger, steun en toeverlaat. On top of all things, vroeg de internist mij of ik al overgangsklachten had. Pardon……. Al met al een behoorlijke uitdaging zonder diabetes. Met diabetes lijkt het een onmogelijke opgave.

Marije

Heeft zelf diabetes

Blogt sinds november 2023

Kilo's.. zucht.

5 volgers

3 blogberichten

Volgende blogpost

Terug naar blog