Nieuw met diabetes

Hoii ik ben Soraya Om te beginnen ik ben niet helemaal nieuw met diabetes maar ik ben pas een jaar geleden gediagnosticeerd met diabetes type 2 Toen ik deze diagnose kreeg schrok ik, mijn wereld stond op zijn kop, ik dacht huh dit soort type is toch meestal voor mensen op oudere leeftijd. Nu blijkt dat natuurlijk niet zo te zijn ik heb me verdiept in wat diabetes precies is en wat het met je kan doen. Ik vond het allemaal wel interessant hoe het in elkaar zat. Loop der tijd ben ik in behandeling genomen bij de POH van mijn eigen huisarts. Inmiddels (jaar later) slik ik medicijnen en heb ik om de 3 maanden bloedcontroles en afspraken om te checken hoe het ermee gaat.

3 volgers
Avatar van SoortjeSoortje

Heeft zelf diabetes

Diabetes type 2

Blogt sinds augustus 2023

4 blogberichten van Soortje

Blogs