zweten en plakken

15 juli 2023 0 waarderingen 0 reacties

vandaag was dan weer zo’n dagje, flinke wandeling en warmer dan ik dacht.

flink zweten dus en thuiskomend na een uur kon ik 1st mijn glucagon canule verwisselen, die was er het ergst aan toe. alle plakkers hadden losgelaten. ik had een sterk dalende glucose en dan is die glucagon wel handig. maar 1st maar even wat suikers tot mij genomen.

daarna de sensoren en de insuline canule verstevigd met tegaderm, had niet veel gescheeld of ik had alles opnieuw moeten plaatsen!

en dit dus allemaal terwijl ik een duizelend hoofd had door een lage bloeddruk (pillen en warmte) en mijn bloedsuiker op 4.5 zat en steil dalend was. je kunt dan dus niet even lekker achterover leunen met een biertje van zo die stevige wandeling heb ik toch weer even gedaan, helaas.

daarna wel lekker een siësta gedaan, had ik verdiend vond ik ;o)

Avatar van smalliesmallie

Heeft zelf diabetes

Diabetes type 3C (na alvleesklierontsteking/-verwijdering)

Blogt sinds mei 2023

Diabetes type 3c

10 volgers

13 blogberichten

Volgende blogpost

Terug naar blog