ik ga op reis en ik neem mee……….

17 juni 2023 1 waardering 2 reacties

maandag is het zover, de AP5 van inreda.

gezien de afstand en het tijdstip gaan we gewoon daar in de buurt maar lekker slapen, leuk adresje gevonden denk ik, het geeft namelijk wel te denken dat ze in deze tijd nog kamers vrij hebben op zo’n korte termijn. we gaan het zien.

ik ga op reis dus…….

een paar dagen en ik ben al een paar dagen bezig in mijn hoofd om aan de hand van het reisschema te bedenken wat ik allemaal mee moet nemen. dat zit nog steeds niet in mijn ruggenmerg verankerd,

ik moet insulinepennen 2x, voorraad insuline 2x (gekoeld), naalden, pennen (1 xtr), fsl (1xtr), pleisters voor de fsl, alcohol (fsl), bloedsuikermeter, dextro, broodjes, creon (heel veel pillen) ik doe ze tegenwoordig in een grote plastic voedsel bewaardoos, water 1 ltr voor onderweg na het eten. dat is een dagruzak vol,

volgende week heb die deze lijst, ietsjes minder maar toch, samen met de waslijst aan spullen voor de inreda AP5. ben benieuw hoe groot die word, ze waarschuwden al voor een grote doos, te groot voor de trein.

ik ga komende 3 maanden dus niet veel op reis en ik neem niets mee!

;o)

2 reacties

Avatar van BertR
18 juni 2023 om 12:26

Dag Roel,

Net als in de Sinterklaastijd: "Vol verwachting klopt ons hart".

Hoewel de Inredapomp aan de maat is, misschien zal het wel meevallen met de grootte dan de doos. Natuurlijk is het wel zo dat als die ter plekke moet worden aangesloten, je ook voldoende insuline, glucagon, sensoren, enz. erbij moet hebben om de eerste dagen door te komen.

Veel succes en we zien benieuw naar jouw blog-bericht met eerste ervaringen.

mvgr, Bert

Avatar van smallie
18 juni 2023 om 18:34

bert, ik ook!

ben er in ieder geval best wel mee bezig im kopf.

het wordt in ieder geval een waslijst aan producten om mee te nemen.

Avatar van smalliesmallie

Heeft zelf diabetes

Diabetes type 3C (na alvleesklierontsteking/-verwijdering)

Blogt sinds mei 2023

Diabetes type 3c

10 volgers

13 blogberichten

Volgende blogpost

Terug naar blog