Eerst kon je alleen de hele marathon lopen, maar nu geeft de Bas van de Goor Foundation je ook de kans om een halve marathon te lopen. Laat je dus niet afschrikken, zij begeleiden je van begin tot einde!

Bij de Bas van de Goor Foundation is deze sportactiviteit een challenge, met de naam WeRun2Change Diabetes. Het is bedoeld voor jou om de uitdaging van een marathon aan te gaan. Maar tegelijk haalt de Bas van de Goor Foundation hiermee ook geld op om hun activiteiten te kunnen betalen. Deze activiteiten zijn voor kinderen en voor volwassenen. 

Om deel te kunnen nemen aan deze challenge moet je minimaal 2.000 euro betalen. Een deel hiervan is voor de kosten van je reis, het andere deel is een bedrag dat is bedoeld voor de (kinder)activiteiten die zij organiseren. Geen paniek! Het totale bedrag hoef je pas vlak voor de reis te betalen. Je betaalt eerst alleen een aanbetaling van 300 euro. Via de link hiernaast vind je meer informatie op hun website.

Deze reis is bedoeld voor mensen met én zonder diabetes. Het is een mooie kans om veel te leren over sporten en bewegen met diabetes. Je ontmoet veel anderen en hoort veel verhalen over hoe zij omgaan met hun diabetes tijdens sporten en bewegen. Er gaan ook zorgverleners mee voor de medische begeleiding. Let op: er is maar een klein aantal plekken, dus schrijf je op tijd in.