Een clinic van de Bas van de Goor Foundation duurt altijd 4 uur. We komen eerst bij elkaar om kennis met elkaar te maken. Dan vertellen wij over wat we bij de Foundation doen. En we geven tips over sporten met diabetes, want we hebben het zelf ook. 

Ook zijn we benieuwd naar jouw eigen ervaringen op dit gebied. Hoe pak jij een training aan? Welke pompinstellingen gebruik je (als je een pomp hebt)? En hoe ga jij bijvoorbeeld om met wedstrijdspanning? Zijn er dingen waar je tegen aanloopt tijdens het sporten?

Na het praten gaan we lekker los met voetballen. De tips die je hebt gehoord, kun je dan meteen uitproberen als je wil. Goed om te weten: elke clinic die we organiseren is anders! We proberen onze clinics zoveel mogelijk verspreid door Nederland te organiseren, met verschillende sporten. Zo kun je een sport doen die jij interessant vindt.

Deelname is helemaal gratis! Je moet je wel even aanmelden op de site van de Bas van de Goor Foundation. Je komt op hun site door te klikken op de groene knop hiernaast.


Programma van zondag 26 mei 2024

12.30 uur - ontvangst

13.00 uur - start informatie over sporten met diabetes

14.00 uur - start voetbalprogramma onder leiding van trainers van ADO Den Haag!

15.30 uur - naar huis

Bas van de Goor Foundation voetbalclinic ADO Den Haag
Bas van de Goor Foundation voetbalclinic ADO Den Haag