Dit soort middagen noemen we bij de Bas van de Goor Foundation een clinic. Deze middag is opgebouwd uit twee delen: een informatief deel en een sportief deel. En helemaal mooi: je kunt gratis meedoen!

Tijdens het informatieve deel vertellen we je over wat we bij de Foundation doen. We delen we tips en tricks over sporten met diabetes en we zijn benieuwd naar jullie eigen ervaringen op dit gebied. Hoe pak jij een training aan? Welke instellingen pas je toe en hoe ga jij bijvoorbeeld om met spanning voor de wedstrijd? Zijn er dingen die je lastig vindt tijdens het sporten?

Door ervaringen te delen kunnen we van elkaar leren en deze nieuwe kennis gebruiken tijdens de sportieve activiteit.

De sportieve activiteiten van deze middag hebben te maken met atletiek. We proberen onze clinics altijd zoveel mogelijk verspreid door Nederland te organiseren met verschillende activiteiten. Zo is er voor ieder wat wils.

Ideaal voor ouders/verzorgers
Ouders/verzorgers zijn ook welkom tijdens deze middag. Het is ook voor jullie een waardevol evenement. Je leert andere ouders kennen en kan je ervaringen delen. Heb je vragen over het omgaan met de diabetes van je kind? Ook die zijn altijd welkom!